sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Cosplay-listan uusinta

Jees, morous immeisille~! Juu ennoo pitkään aikaan kirjotellu tänne, syistä :DD mutta kävin tuossa nyt juuri äsken läpi cosplay-listaa, sitä olen hieman muutellut, kun (nyt tämän blogin jälkeen katsottuna) kolmanneksi uusimmassa blogissa mainitsin hieman ensi vuoden cossei, se on muuttunut nyt tälläiseksi:


One Piece - Punk Hazard - Luffy

Tämän suhteen ei ole muuttunut. Tätä cossia on aloteltu kaverin kanssa, hän taisikin tehdä asiasta blogia täällä. ( http://noisypyromaniacscosplayblog.blogspot.fi/ ) <- uskoisin että sinne saa mennä katsoon minkä verran ollaan edetty siinä :'D ensi viikolla sitä jatketaan taas, se jäi siihen kun oltiin keskiosa tehty takista ja seuraavaks ois hihat ja sitten kaulus, hanskat ja korvaläpät siin perässä. :3 ja tämä cossi tulee oleen ensi kuun Yukiconissa, voi olla että koko viikonlopun, ellen päätä olla siin ohella vaikka Midnight.


Fairy Tail - Erza - Flame Empress

Tämäkin pysyy suunnitelmissa~ sitä alotetaan saman kaverin kanssa heti Luffyn jälkeen. Desuconiin olisi tarkoitus tehdä.

Kuroshitsuji - Ciel Phantomhive

Tämä siksi koska Ciel on ihana hahmo, sovin pituudeltani siihen, ja helvetin ihana asu, niin pakko~ x3x ei vielä mitään tarkkaa tietoo missä conissa, mutta toivotaan että Desuconiin tuon saisin tai sitten Animeconiin.

One Piece - Nico Robin - 2Y Later

Tää oikeestaan on ollu mulla mielessä aika kauan :D Robin on yks niist harvoist nais-hahmoist joist tykkään One Piece'ssa, hänessä on sitä jtn :'D Animeconiin tai viimeistään Traconiin on tulossa Robin~ x3

Siinä oli ne ideat. En ole pois-sulkemassa Izayaa ja Rin'a, ne on kivoi hahmoi, mutta nuo on mulla päällimmäisinä. Jos jää aikaa niille kahelle, saattaisinkin tehä ne jossain kohtaa mutta näillä mennään tällä kertaa~ :'3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti